بیتاشهد

بازدید :825
يکشنبه 14 مرداد 1403زمان :10:40
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باور گروهي از مردم آن است كه عسل وقتي كه بلورين،كدر و ته نشين گردد تقلبي است و عسل سالم و طبيعي هميشه صاف و شفاف مي‌ماند و هنگامي كه عسل خريداري شده پس از مدتي كدر و ته نشين گرديد و بلورين شد (شكرك زد)،ناراحت شده و به فروشنده اعتراض مي‌كنند.

اين باور اشتباهي است كه در كشور ما رايج است چرا كه مصرف كننده ايراني، عسل خوب، خالص و طبيعي را عسلي مي‌داند كه رنگش كهربايي تيره مانند عقيق و سفت باشد و اصطلاحاً «كش » آمده، اگر 24 ساعت در يخچال گذاشته شود بلورين نشده چنان چه قاشقي از آن برداشته شود قطراتي كه سرازير مي‌شود به صورت باريكه‌اي پيوسته باشد و قطع نشود.كساني هم شگردهاي وي‍ژه‌اي را براي شناسايي عسل سفارش مي‌كنند كه پايه و اساس آن معلوم نيست؛مانند،كبريت گرفتن كنار عسل، ريختن چند قطره بر روي روزنامه و ... هيچ كدام از اين باورها و تصورات با عسل- از نظر طبيعي يا مصنوعي بودن و هم چنين شكرك زدن آن- ارتباطي ندارد و از نظر عسل شناسان و علم تغذيه پذيرفته نيست. بايد دانست شناسايي عسل طبيعي و مصنوعي به صورت دقيق و علمي به كمك انگشت،قاشق و يا مزه مزه كردن و ... ناممكن بوده و اين مهم تنها از عهده‌ي آزمايشگاه و دستگاهي به نام «رفراكتومتر» بر مي‌آيد.

فروش لباس الیاف طبیعی

بازدید :1124
يکشنبه 14 مرداد 1403زمان :10:42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آن چه که در اصطلاح «رسوب کردن،شکرک زدن» می‌گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی می‌کند چیزی جز پدیده «بلورین شدن» یا «کریستالیزاسیون» نیست.

عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامد است که زیر شرایط بسیار شکننده‌ای به صورت مایع در می‌آید.این ماده اشباع شده قندی (گلوکز،فروکتوز،مالتوز) باید در واقع جامد باشد،ولی به طور اتفاقی مایع است.به همین دلیل به محض اینکه شرایط آماده شود این دگرگونی فیزیکی؛یعنی،بلورین شدن پدیدار می‌گردد.

متاسفانه این موضوع به اندازه‌ای تاثیر ناگوار در ذهن مصرف کنندگان ایجاد کرده است که از یک سو مشکل بزرگی برای تولید کنندگان در جریان عرضه به بازار به وجود می آورد و از سوی دیگر برای مصرف کنندگان از نظر طبیعی بودن عسل مایع ایجاد شک و شبهه می‌کند.باید توجه داشت که شکرک زدن و خاصیت تبلور عسل نشانه نامرغوب بودن آن نیست و بعضی افراد به اشتباه عسل بلوری شده را مصنوعی یا تقلبی می‌دانند.

چگونه مردم عادی می‌توانند عسل طبیعی بلورین شدن (رسوب کرده) را از شبه عسل تقلبی (شکرک زده) تشخیص دهند؟

عسل و شکر (قند شکر و چغندر )دارای فرمول شیمیایی مشترکی هستند به این خاطر زمانی که آن‌ها شکرک می‌زنند،رنگشان سفید می‌شود و از لحاظ شکل ظاهری بسیار به هم شبیه گردیده و شناسایی آن ها از یک دیگر برای مردم عادی کمی دشوار است و همین مساله آن ها را به اشتباه می‌اندازد. برای شناسایی عسل طبیعی رس (بلوری) شده از شبه عسل تقلبی شکرک زده باید دانست تنها عسل طبیعی می‌تواند کم کم و به مرور زمان کدر شده،ته نشین گردیده و رسوب کند و شکرک آن مانند شکرک طبیعی شیره خرما نرم بوده و هنگام خوردن ممکن است اندکی زبری داشته باشد اما هیچ گونه صدایی زیر دندان احساس نشده و چون دمای داخلی دهان 37 درجه سانتی‌گراد و گرم است. به این جهت خیلی سریع با بزاق دهان مخلوط گشته و حل می‌شود ولی شکرک شبه عسل تقلبی ( شکر آب شده و ...) مثل نبات سفت است و به سختی با قاشق جدا شده و موقع خوردن مانند دانه‌های آب نبات،شکر و مربای شکرک زده در زیر دندان صدا داده و مثل شکلات به دندان‌ها می‌چسبد.

مدت زمانی طول می‌کشد تا شبه عسل تقلبی رس کرده،با بزاق دهان مخلوط شده و آخرین و مهمترین نکته این که این گونه شبه عسل‌ها بدون کدر شدن و ته نشین شدن خیلی سریع و در زمانی کوتاه شکرک می‌زند

فروش لباس الیاف طبیعی

بازدید :981
دوشنبه 8 ارديبهشت 1399زمان :18:35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ازگذشته‌های دور تاکنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده شده است. مهمترین خاصیْت عسل،ضد میکروب بودن آن است و سرچشمه‌ای بسیار ارزشمند از آنتی اکسیدان هاست که نقشی اساسی در جلوگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی دارد. دیگر آن که عسل باعث تحریک، تقویت قلب و گشایش رگ‌ها و مویرگ ها شده و جریان خون را در دورن شریان‌های بدن افزایش می‌دهد بنابراین مصرف آن برای سلامت قلب و رگ ها بسیار سودمند است.

سفارش شده است کسانی که به سلامتی خویش می‌اندیشند هر روز شربت عسل طبیعی را به همراه آبلیموی تازه میل می‌نمایند تا از سلامتی بیشتر و زندگی طولانی تری برخوردار شوند.

عسل طبیعی مسمومیت‌های غذایی دستگاه گوارش را پاکسازی کرده،حرکات و ترشحات روده را بهبود می‌بخشد و درمان کننده‌ی اسهال است.

عسل طبیعی بادشکن است و برای قولنج معده سودمند می باشد.

سکنجبین (عسل مخلوط شده با سرکه سیب ) از بین برنده صفرا است.

عسل به سرعت هضم می‌شود چون مولکول‌های قند موجود در عسل نیازی به هضم اولیه در معده نداشته،به سرعت جذب خون گردیده و پس از زمانی اندک (حدود 7 دقیقه) اثر خود را آشکار می‌سازند؛به همین جهت نه تنها کسانی که از معده‌ی سالم برخوردارند بلکه حساس‌ترین معده‌ها نیز می‌توانند به سادگی عسل را هضم کنند.

عسل طبیعی کبد را فعال کرده و در دفع سموم از آن بسیار موثر است.بنابراین در بهبود بیماری‌های کبدی بسیار سودمند می‌باشد.

عسل طبیعی برای رفع کم اشتهایی سودمند است و موجب بهبود و شتاب بخشیدن جریان خون می‌شود در نتیجه به رشد عضلات کمک کرده و برای ورزشکاران و کودکان کم اشتها بسیار سودمند است.

عسل طبیعی با اینکه بسیار شیرین و چسبنده است نه تنها آسیبی به دندان ولثه وارد نمی‌کند بلکه لثه را سالم و دندان‌ها را سفید می‌سازد.

مزه مزه کردن و قرقره کردن شربت عسل طبیعی برای برطرف کردن ورم گلو و زخم‌های دهان بسیار سودمند است.

چنان چه عسل طبیعی با کُندُر مصرف شود سنگ‌های کلیه و مثانه را از بین می‌برد.

سطح کالری عسل پایین است و در مقایسه با دیگر مواد قندی 40% کمتر کالری دارد اما انرژی ایجاد شده به وسیله آن بالاست که این برتری موجب می‌شود درحالی که بدن سطح بالایی از انرژی را دریافت می‌کند این امر سبب اضافه وزن نگردد.

عسل طبیعی آرامش بخش است به این جهت به کسانی که گرفتار کم خوابی هستند سفارش می‌شود پیش از خواب یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی محلول در یک لیوان آب میل کنند.

عسل طبیعی بهبود بخشنده و درمان کننده آسم و بیماری‌های تنفسی است و در فرآورده‌های دارویی ضد سرفه به صورت مستقیم و غیر مستقیم از آن استفاده می‌شود.

عسل طبیعی درمان کننده‌ی حساسیت‌های فصلی است.

مصرف عسل طبیعی توان سیستم دفاعی بدن را در برابر استرس افزایش می‌دهد.

عسل در درمان آب مروارید چشم به کار می‌رود.

عسل طبیعی هیچ گونه چربی یا کلسترولی ندارد و برای کاهش چربی خون و متعادل شدن آن سودمند است.

در گذشته عسل طبیعی به عنوان بهترین التیام دهنده‌ی زخم‌ها و سوختگی ها به شمار می‌رفت و امروزه پژوهشگران در آزمایش‌های پیاپی به خواص ضد باکتریایی،آنتی بیوتیکی و ضد التهابی عسل طبیعی پی برده‌اند.

عسل دارای اثر ضد خونریزی و ضد میکروبی است که ویژگی ضد میکروبی آن پس از حرارت دیدن کاهش می‌یابد.

عسل نقش به سزایی در حفظ و تجدید جوانی داشته از پیری و فرسودگی بافت‌ها جلوگیری می‌کند.

خوردن عسل طبیعی به شادابی و تندرستی پوست کمک می‌کند. بانوان می‌توانند با تهیه‌‌ی ماسک‌هایی از عسل طبیعی بر زیبایی و شادابی پوست خود بیفزایند.

هم چین می‌توان با عسل انواع ماسک را برای تبدیل پوست‌های خشک به پوست‌های چرب و معمولی تهیه کرد.

شیوه فراهم آوردن این ماسک به دو گونه‌ است:

الف)عسل طبیعی خالص

ب) عسل طبیعی مخلوط با زرده تخم مرغ و خامه ترش به نسبت برابر.

بازدید :973
دوشنبه 8 ارديبهشت 1399زمان :18:35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این عسل با جمع آوري شهد گیاه یونجه (Alfalfa) توسط زنبور بعمل ميآيد. اين گياه در اغلب نقاط كشور كشت شده و دارای گلهای بنفش رنگ زیبایی بوده و حداكثر میزان ویتامین K و ويتامين A را در خود دارد.

بر اساس تحقيقات محققين، خواص دارويي آن به شرح ذيل توضيح داده ميشود.
تقویت سیستم بینایی، تقویت و جوان سازی سلولهای پوستی، مناسب براي قلب و درمان گرفتگی عروق و رفع بیماریهای قلبی و عروقی،رفع رماتیسم، مفید جهت درمان لرزش اندام، رفع خون دماغ، مفید جهت رشد کودکان ، جهت تعيين خلوص عسل. كليه محصولات بيتاشهد با تاييديه آزمايشگاه معتمد اتحاديه زنبورداران كشور مي باشد.


هوش تجاری با Power BI

آنتالیا

بازدید :851
دوشنبه 8 ارديبهشت 1399زمان :18:36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

به وبلاگ خود خوش امدید

با سلام.به دنیای ویستا بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز ویستا بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در ویستا بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید. در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در ویستا بلاگ سپری نمایید...


هوش تجاری با Power BI

آنتالیا

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


آمار سایت
  • کل مطالب : 5
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 6
  • بازدید کننده دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 93
  • بازدید سال : 232
  • بازدید کلی : 14038
کدهای اختصاصی